ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τοποθέτηση χλοοτάπητα

Γιατί η τοποθέτηση να γίνεται από έμπειρους τεχνικούς? Είναι δύσκολο κάποιος να τοποθετήσει το συνθετικό χλοοτάπητα και τα υλικά πλήρωσης μόνος του? Γιατί επιμένουμε η τοποθέτηση να γίνεται από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς με τα σωστά μηχανήματα.

Σε κάποιες πολύ μικρές περιπτώσεις η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα μπορεί να γίνει από τον πελάτη, μειώνει το κόστος της επένδυσης αλλά από την άλλη, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για την ποιότητα της εργασίας τοποθέτησης.

Η δυσκολία της τοποθέτηση του γκαζόν εξαρτάται κατά πολύ από τις διαστάσεις του χώρου αλλά και την τοποθεσία. Το πρώτο και πολύ βασικό βήμα είναι η σωστή υποδομή, αρά οι χωματουργικές εργασίες. Εφόσον ολοκληρωθούν οι χωματουργικές εργασίες προχωράμε στην τοποθέτηση των ρολών του συνθετικού χλοοτάπητα. τι σημαίνει αυτό? Η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα δεν είναι τόσο απλή όσο μπορεί να νομίζει κάποιος ότι είναι. Στους περισσότερους χώρους και επί το πλείστον στις αθλητικές εγκαταστάσεις, τα ρολά θα χρειαστούν ενώσεις. Οι ενώσεις πρέπει να γίνουν σωστά, με τα σωστά και κατάλληλα υλικά να κολληθούν, γιατί διαφορετικά, πέρα το αισθητικό αποτέλεσμα, με τη χρήση και την πολύωρη τριβή μπορεί να ανοίξουν και να ξεκολλήσουν οι ενώσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό και αισθητικά αλλά και οικονομικά για εσάς, καθώς για την επανατοποθέτηση ή συντήρηση του συνθετικού, θα ζητήσετε την εμπειρία και την εξειδίκευση των συνεργειών μας. Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην σωστή τοποθέτηση αλλά και την σωστή πλήρωση των γηπέδων με άμμο χαλαζιακή και καουτσούκ SBR.

Επιλέγοντας σύστημα συνθετικού χλοοτάπητα από την εταιρεία PANDA SPORTS, επιλέγεται αδιαμφισβήτητα υψηλή ποιότητα και τελευταίας τεχνολογίας δάπεδο. Η τοποθέτηση πρέπει να εκτελείται από τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας με το κατάλληλο εξοπλισμό, έχοντας την ευθύνη για το αποτέλεσμα, τον έλεγχο και την μελλοντική συντήρηση του, με άμεσο αντίκτυπο στην εγγύηση του δαπέδου.