ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Athens Throwdown event

  Απρίλιος 2017

  Tae Kwon Do

  1000 τετραγωνικά μέτρα ελαστικού δαπέδου RUBBER ROLL θα καλύψουμε στο μεγάλο event ATHENS THROWDOWN που θα πραγματοποιηθεί 1-2 Απριλίου όπου θα αγωνιστούν αθλητές από όλη την Ευρώπη πολύ υψηλού επιπέδου στα αγωνίσματα CROSSFIT.Μετά την ολοκλήρωση του event θα πουληθούν ως μεταχειρισμένα σε συμφέρουσες τιμές.

  Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα

  Ιούλιος 2016

  Μύκονος

  Στο νησί της Μυκόνου και συγκεκριμένα στο OCEAN ESTATE τοποθετήσαμε συνθετικό χλοοτάπητα ROYAL GRASS .Το ξενοδοχείο επέλεξε τον συνθετικό χλοοτάπητα ROYAL GRASS λόγο της έλλειψης νερού στο νησί και της συνεχείς συντήρηση του φυσικού γκαζόν. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο χωρίς καμία συντήρηση. Πολλές ξενοδοχειακές μονάδες έχουν επιλέξει την λύση του συνθετικού χλοοτάπητα ROYAL GRASS .

  Σχολικά γήπεδα με δάπεδο Rubber Roll

  Ιούνιος 2016

  Κουφονήσια (Κίμωλος, Λειψοί, Σχοινούσα, Κάσος)

  Για τη κατασκευή του χρειαστήκε να δημιουργηθεί μια υπόβαση από τσιμεντοκονία με σωστές κλίσεις για την αποστράγγιση του χώρου από το νερό και στη συνέχεια τοποθετήθηκε το δάπεδο, πάντα με τα εξιδικευμένα συνεργεία μας. Σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική εταιρεία Σύμπλευση που έχει σκοπό την αναβάθμιση των νησιών στα Κουφονήσια κατασκευάσαμε στα σχολεία γήπεδα με ελαστικό δάπεδο RUBBER ROLL κατάλληλο για πολλαπλή χρήση ( ποδόσφαιρό , basket , volley ).Σε όλα τα γήπεδα τοποθετήθηκε αθλητικός εξοπλισμός (τέρματα ποδοσφαίρου , μπασκέτες , ιστοί volley ) παραγωγής μας.

  Προπονητικό κέντρο ΠΑΕ ΑΕΚ

  Οκτώβριος 2013

  Σπάτα

  Για τη κατασκευή του χρειαστήκε να δημιουργηθεί μια υπόβαση από τσιμεντοκονία με σωστές κλίσεις για την αποστράγγιση του χώρου από το νερό και στη συνέχεια τοποθετήθηκε το δάπεδο, πάντα με τα εξιδικευμένα συνεργεία μας. Με χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου (full size pitch) με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας που κατασκευάσαμε στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ .Τοποθετήθηκε η ποιότητα MAX S 60mm μονόκλωνο σύστημα , με άμμο χαλαζιακή και κόκκους καουτσούκ. Επιμεληθήκαμε και του φωτισμού και η προβολείς που τοποθετήθηκαν είναι την εταιρείας MUSCO LIGHTING.