ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Γήπεδο ποδοσφαίρου Αλίμου - Καλαμακίου

  Ιανουάριος 2018

  Καλαμάκι, Αττικής

  Η εταιρεία μας είναι σε φάση κατασκευής για την παράδοση ενός μεγάλου έργου, του γηπέδου Αλίμου Καλαμακίου. Είναι ένα από τα δύο γήπεδα του Δήμου Αλίμου που θα τεσταριστεί και θα παραλάβει πιστοποίηση FIFA PRO. Από τα λίγα γήπεδα στην Ελλάδα που έχουν κατασκευαστεί με τόσο υψηλές προδιαγραφές.

  Παιδικός Σταθμός Δήμου Κηφισιάς

  Ιανουάριος 2018

  Κηφισιά, Αττικής

  Η εταιρεία μας συνεργάστηκε με τον Δήμο Κηφισιάς για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα ποιότητας Green 30mm. στα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου. Τα παιδάκια πλέον μπορούν να βγαίνουν στους προαυλίου χώρους των σχολείων τους, άφοβα χωρίς να χτυπάνε ή να λερώνονται και να χαίρονται το παιχνίδι και τις εξωτερικές δραστηριότητες.

  Παιδικός Σταθμός Έλα Να Παίξουμε

  Δεκέμβριος 2017

  Ψυχικό, Αττικής

  Επανατοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο παιδικό σταθμό Ελα να Παίξουμε. Προτείναμε συνθετικό χλοοτάπητα κατάλληλο για χρήση από παιδάκια, υπό αλλεργικό, μαλακό σε πτώσεις, και πιστοποιημένο με CE. O συνθετικός χλοοτάπητας είναι η πιο κατάλληλη λύση για υπαίθριους χώρους με πολύ και συχνή χρήση. Δεν θέλει ιδιαίτερη συντήρηση και η διάρκεια ζωής του είναι πολύ ικανοποιητική αν το συγκρίνει κανείς με τα έξοδα και την αλόγιστη σπατάλη για την συντήρηση του φυσικού γκαζόν. Καλέστε μας να αξιολογήσουμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε λύσεις.

  Αθλητικό Κέντρο Σκόδρας

  Ιανουάριος 2018

  Σκόδρα, Αλβανίας

  Η Σκόδρα είναι πόλη της βορειοδυτικής Αλβανίας και έδρα του ομώνυμου νομού. Είναι ένα από τα αρχαιότερα και ιστορικότερα μέρη της Αλβανίας, καθώς και σημαντικό πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που προχωρήσαμε στην συνεργασία αυτή και καταφέραμε να εκπληρώσουμε μια από τις πρώτες εξαγωγές της εταιρείας μας. Η τοποθέτηση και η παράδοση του έργου έγινε από τα ειδικευμένα συνεργία μας που παρευρέθηκαν στην γειτονική χώρα για οχτώ ολόκληρες μέρες. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Καλέστε μας να σας δώσουμε λύσεις για το χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε.

  Elounda Peninsula All Suite

  Μάιος 2015

  Περιοχή Eλούντα, Κρήτης

  Εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητας συστήματος Green με ύψος πέλος 30χιλ., με συνδυασμό χρώματος lime και καφέ μπεζ θυσάνου, για την κάλυψη του τσιμέντου στις ταράτσες του ξενοδοχείου Elounda. Επιλέχτηκε το συγκεκριμένο σύστημα γιατί τα Dtex του είναι πολύ υψηλά (πολύ ανθεκτική και σκληρή ίνα) και η όψη του πολύ φυσική. Το συνθετικό γκαζόν δένει άψογα στο τοπίο που είναι το ξενοδοχείο και ομορφαίνει τις εγκαταστάσεις του. Καμία συντήρηση και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι το ιδανικό υλικό για ταράτσες, δώματα και μπαλκόνια.

  ILION F.C.

  Δεκέμβριος 2017

  Ίλιον, Αττικής

  Γήπεδο ποδοσφαίρου διαστάσεων 42μ. χ 22μ. στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ILION F.C. Τελευταίας τεχνολογίας συνθετικός χλοοτάπητας με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά από την εταιρεία Limonta Sport.

  Αργέντειος Παιδική Στέγη

  Νοέμβριος 2017

  Θησείο

  Συνθετικός χλοοτάπητας PandaGreen 30mm. τοποθετήθηκε στο προαύλιο χώρο της παιδικής στέγης για την κάλυψη των αναγκών τους. Σύστημα συνθετικού χλοοτάπητα κατάλληλο 100% για χρήση από παιδιά προσχολικής ηλικίας και μη, κατάλληλο για μεγάλη και συνεχή χρήση με πολύ καλά αποτελέσματα. Μια οικονομική λύση που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας και με το παραπάνω.

  Γήπεδα τένις

  Ιούλιος 2017

  Σαντορίνη

  Ακρυλικά γήπεδα τένις σε πολύ εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων στο όμορφο νησί της Σαντορίνης. Ανανεώστε το χώρο σας με πολύ απλό και οικονομικό τρόπο. Καλέστε μας στο 210 7233403.