ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Νέα συνεργασία με την WEBER - KYSOS A.E. , οι πιο σύγχρονες και εξελιγμένες ψησταριές, για κάθε στιγμή του χρόνου.

  Φεβρουάριος 2019

  Aττική

  Πλέον θα μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα συστήματα συνθετικού γκαζόν RoyalGrass στο κατάστημα λιανικής της WEBER - KYSOS, στην οδό Πεντέλης 25, στο Μαρούσι. Η Weber προσφέρει τώρα μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνες και στιλάτες ψησταριές που προσφέρουν στους σεφ υπαίθριου χώρου τη δυνατότητα προσαρμογής για ψήσιμο, μαγείρεμα, κάπνισμα και φούρνισμα, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

  ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ! προϊόντα από φυσικά υλικά για δόμηση και διακόσμηση.

  Φεβρουάριος 2019

  Aττική

  Η εταιρείας μας ξεκίνησε νέα συνεργασία με προϊόντα φυσικών υλικών δόμησης αλλά και διακόσμησης, εξωτερικής αλλά και εσωτερικής χρήσης. Κλαδιά, φυλλώματα, ψάθες χειροποίητες, καλύμματα ομπρέλας, σχοινιά και ταπετσαρίες από φυσικά υλικά. Επισκεφτείτε τη σελίδα μας για να δείτε τα προϊόντα ή ζητήστε μας καταλόγους.

  Συμμετέχουμε στην έκθεση HORECA 2019

  Φεβρουάριος 2019

  Aττική

  Συμμετέχουμε στην έκθεση HORECA 2019 στο εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο. Θα μας βρείτε στο HALL 2 και στο booth D43. Νέα προϊόντα γκαζόν συνθετικού χλοοτάπητα για παιδικές χαρές και κήπους με πιστοποίηση EN 71-3. Κατασκευές παιδικής χαράς κατά παραγγελία και ειδικά δάπεδα εξωτερικής χρήσης. Ζητήστε μας προσκλήσεις αν σας ενδιαφέρει η επίσκεψη στην έκθεση. Σας περιμένουμε!

  Προαύλιο σχολείου

  Δεκέμβριος 2018

  Aττική

  Με χυτό ταρτάν, ταρτάν σε ρολό και συνθετικό χλοοτάπητα, μετατρέψαμε το προαύλιο του σχολείου σε ένα πολύχωρο δραστηριοτήτων, για ποδήλατα εκμάθησης κυκλοφοριακής αγωγής, ποδόσφαιρο, τένις, τρεξίματος. Ο χώρος είναι ασφαλείας καθώς πληρεί όλες τις προδιαγραφές και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι πιστοποιημένα με EN 71-3 Safety for toys.

  Κατασκευή Μονόζυγου για παιδιά

  Δεκέμβριος 2018

  Aττική

  Η εταιρεία μας διατηρεί εργαστήριο κατασκευής κατά παραγγελία οργάνων ξύλινων ή μεταλλικών παιδικών χαρών και αθλητικού εξοπλισμού. Τελευταίες μας κατασκευές: Μονόζυγα με σχοινιά, ξύλινα κουκλόσπιτα, σύνθετα παιδικής χαράς με τσουλήθρα σε διάφορα χρώματα και σχέδια, σχοινιά αναρρίχησης και πολλά ακόμα.

  Tοποθέτηση γκαζόν RoyalGrass

  Δεκέμβριος 2018

  Aττική

  Τοποθέτηση συνθετικού γκαζόν της εταιρείας RoyalGrass, με το σύστημα SENSE 52χιλ. ύψος πέλους, και ReaDy τεχνολογία (realistical dimensional yarn). Η καλύτερη "αντιγραφή" του φυσικού γκαζόν είναι το σύστημα SENSE. Τολμήστε να κάνετε τη σύγκριση. Μετατρέψτε το χώρο σας, μία και για πάντα, και ξένοιαστε από την συντήρηση, τα ποτίσματα, τις λάσπες,τα κουνούπια, την άσχημη εικόνα που μπορεί να έχει ένας παρατημένος κήπος.

  Συμμετέχουμε στην XENIA

  Nοέμβριος 2018

  Aττική

  Συμμετέχουμε στην έκθεση XENIA 24-26 Νοεμβρίου, στο Metropolitan EXPO. Σας περιμένουμε στο HALL2 /A33 booth για να δείτε όλα μας τα νέα προϊόντα και τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρουμε στο συνθετικό χλοοτάπητα και την κατασκευή των έργων μας. Τα προϊόντα μας κάνουν την διαφορά και σας προσκαλούμε να ζήσετε από κοντά την εμπειρία. Σας περιμένουμε!

  Συνθετικός χλοοτάπητας RoyalGrass SENSE

  Οκτώβριος 2018

  Aττική

  Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει σε πιο σημείο τελειώνει ο συνθετικός χλοοτάπητας και που αρχίζει το φυσικό γκαζόν, και αυτό γιατί το σύστημα που τοποθετήθηκε είναι το ΝΕΟ τεχνολογικά γκαζόν SENSE 52mm. της RoyalGrass με αποκλειστική τεχνολογία την ReaDY ίνα. ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΙΝΑΣ.