ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Ιδιωτική κατοικία στα Βόρεια Προάστια

  Σεπτέμβριος 2018

  Aττική

  Πλαστική λωρίδα LVT (luxury vinyl tiles), Select click για βαριά επαγγελματική χρήση, αδιάβροχη, εύκολη στο καθαρισμό, εσωτερικού χώρου και όχι μόνο, σε πολλές αποχρώσεις ξύλου. Πάχους 4,5χιλ., διαστάσεις σανίδας 19.1 cm x 1.316 m, με αρμό και στις δυο πλευρές.

  Δημοτικό Στάδιο Δ. Αγρινίου

  Αύγουστος 2018

  Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανίας

  Παραδώσαμε στο κοινό μετά από εργασίες που είχαν διάρκεια περίπου 20 ημέρες, ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο στο Δ. Αγρινίου. Το σύστημα που τοποθετήθηκε είναι το MAX S 60mm. με PU υπόστρωμα και GEO οικολογικό γέμισμα πλήρωσης (κοκοφοίνικας, φελλός και ελάχιστη ποσότητα θερμοπλαστικού υλικού). Το συγκεκριμένο σύστημα παράγεται και διανέμεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την εταιρεία ΠΑΝΤΑ Ε.Π.Ε.

  ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

  11-18/08/2018

  Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή το Σάββατο 11 Αυγούστου έως και 18 Αυγούστου 2018. Τη Δευτέρα 20/08/2018 θα είμαστε και πάλι κοντά σας. Μπορείτε να μας αποστέλλετε email για τυχόν ερωτήσεις ή απορίες σας. Είμαστε στη διάθεση σας. Σας ευχόμαστε καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι.

  Ανακατασκευή γηπέδου τένις

  Μάιος, 2018

  Μύκονος, Ελλάδα

  Στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Santa Marina, A luxury collection Resort, έγινε ανακατασκευή του γηπέδου τένις με νέο συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς σε διχρωμία πράσινο και κεραμιδί. Πριν τη τοποθέτηση, προηγήθηκαν χωματουργικές εργασίες.

  NEO EΡΓΟ! Ιδιωτική κατοικία στα Βόρεια Προάστια με SILK 35mm. της RoyalGrass.

  Μάιος, 2018

  Ιδιωτική κατοικία στα Βόρεια Προάστια, μόλις παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, μετά την τοποθέτηση του συστήματος SILK35, 35χιλ. πάχους της RoyalGrass. V σχήμα ίνας και MiNT τεχνολογία. 350μ2 συνθετικού χλοοτάπητα με το σύστημα της RoyalGrass. Τα μοναδικά υλικά γκαζόν με τόσο φυσικό αποτέλεσμα. Τολμήστε τη σύγκριση.

  ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ! Σκούπα συνθετικού χλοοτάπητα για τον κήπο σας

  Μάιος, 2018

  Πλέον είναι προς διάθεση από την εταιρεία μας PANDA SPORTS, σκούπα σε δύο είδη για τους ιδιωτικούς κήπους με συνθετικό χλοοτάπητα. Μικρές αλλά θαυματουργές, όχι μόνο καθαρίζουν το χώρο σας, ανασηκώνουν και το πέλος του γκαζόν. Φρεσκάρετε το κήπο σας και απολαύστε τον σαν να είναι καινούργιος! τηλ. επικοινωνίας 210 7233403

  Συμμετοχή στην έκθεση DOMOTEC

  Μάιος, 2018

  Metropolitan expo, Ελλάδα

  Η εταιρεία μας συμμετείχε στην έκθεση DOMOTEC στο Metropolitan EXPO, για την προβολή των νέων προϊόντων συνθετικού χλοοτάπητα, natural flooring, αθλητικά δάπεδα. Δε σταματάμε να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε στην αγορά νέες τεχνολογίες.

  Νέο έργο ιδιωτικής οικίας στην Ηγουμενίτσα

  Μάρτιος, 2018

  Hγουμενίτσα, Ελλάδα

  Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα SEDA 30mm. της εταιρείας RoyalGrass, σε ιδιωτική κατοικία στην Ηγουμενίτσα.