ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Νέο έργο ιδιωτικής οικίας στην Ηγουμενίτσα

  Μάρτιος, 2018

  Hγουμενίτσα, Ελλάδα

  Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα SEDA 30mm. της εταιρείας RoyalGrass, σε ιδιωτική κατοικία στην Ηγουμενίτσα.

  Εκπαιδευτήρια Αναγέννηση

  Σεπτέμβριος 2017

  Αφίδνες, Αττική

  Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα SILK35 της εταιρείας RoyalGrass και πλακίδια ασφαλείας σε σχήμα puzzle για εύκολη και σωστή τοποθέτηση. Έχει γίνει συνδυασμός χρωμάτων πράσινο και κεραμιδί για ένα πολύ όμορφο και παιδικό αποτέλεσμα.

  Παιδικός σταθμός Δήμου Κηφισιάς

  Μάρτιος 2018

  Kηφισιά, Αττική

  Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα Evergreen στους τρεις πόντους ύψος, με πιστοποίηση ce και ISO. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό, όμοιο με φυσικό γκαζόν.

  Παιδικός σταθμός

  Νοέμβριος 2016

  Τρίπολη, Αττική

  Παιδικός σταθμός στο προαύλιο σχολείου στην Τρίπολη. Τοποθετήσαμε συνθετικό χλοοτάπητα ειδικό για παιδικούς σταθμούς στους 3,5 πόντους πάχους, πολύ μαλακό και ασφαλές σε πτώση, πλακίδια ασφαλείας 4εκ. κάτω από το σύνθετο για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια στο μέγιστο ύψος πτώσης στο 1,5μ.και τέλος το σύνθετο όργανο. Το σύνθετο αποτελείται από δύο πύργους, δύο τσουλήθρες, αναρριχητικό τοίχο με πατήματα και σκάλα για την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών.

  Παιδικός σταθμός ΑΓΩΓΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  Φεβρουάριος 2018

  Περιστέρι, Αττική

  Παιδικός σταθμός, ΑΓΩΓΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ, στο Ίλιον. Στο προαύλιο χώρο του σχολείου έγινε συνδυασμός προϊόντων, συνθετικού χλοοτάπητα και ταρτάν ελαστικού πατώματος.

  Γήπεδο Μπασκετ 3*3

  Φεβρουάριος 2018

  Κηφισιά, Αττική

  Σε ιδιωτικό χώρο κατασκευάσαμε γήπεδο μπάσκετ 3*3, με ταρτάν σε πλακίδιο puzzle block 2,5εκ. πάχους και στη συνέχεια περάστηκε με ειδικές βαφές εξωτερικής χρήσης για την στεγανοποίηση και την λείανση της τελικής επιφάνειάς του δαπέδου. Ο πελάτης επέλεξε την μπλε απόχρωση, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

  Γήπεδο Τένις

  Φεβρουάριος 2018

  Σπάτα, Αττική

  Γήπεδο Τένις σε διχρωμία πράσινο και κεραμίδι, για επαγγελματική χρήση με πιστοποίηση ITF΄.

  Ιδιωτικός κήπος - sense

  Μάρτιος 2018

  Ψυχικό, Αττική

  Ένα από τα πιο τελευταίας μας έργα στην τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα landscape με ποιότητα SENSE 52mm. της RoyalGrass, με MiNT τεχνολογία. Vshape yarn, ReaDY technology