ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Ανακατασκευή γηπέδου τένις

  Μάιος, 2018

  Μύκονος, Ελλάδα

  Στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Santa Marina, A luxury collection Resort, έγινε ανακατασκευή του γηπέδου τένις με νέο συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς σε διχρωμία πράσινο και κεραμιδί. Πριν τη τοποθέτηση, προηγήθηκαν χωματουργικές εργασίες.

  NEO EΡΓΟ! Ιδιωτική κατοικία στα Βόρεια Προάστια με SILK 35mm. της RoyalGrass.

  Μάιος, 2018

  Ιδιωτική κατοικία στα Βόρεια Προάστια, μόλις παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, μετά την τοποθέτηση του συστήματος SILK35, 35χιλ. πάχους της RoyalGrass. V σχήμα ίνας και MiNT τεχνολογία. 350μ2 συνθετικού χλοοτάπητα με το σύστημα της RoyalGrass. Τα μοναδικά υλικά γκαζόν με τόσο φυσικό αποτέλεσμα. Τολμήστε τη σύγκριση.

  ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ! Σκούπα συνθετικού χλοοτάπητα για τον κήπο σας

  Μάιος, 2018

  Πλέον είναι προς διάθεση από την εταιρεία μας PANDA SPORTS, σκούπα σε δύο είδη για τους ιδιωτικούς κήπους με συνθετικό χλοοτάπητα. Μικρές αλλά θαυματουργές, όχι μόνο καθαρίζουν το χώρο σας, ανασηκώνουν και το πέλος του γκαζόν. Φρεσκάρετε το κήπο σας και απολαύστε τον σαν να είναι καινούργιος! τηλ. επικοινωνίας 210 7233403

  Συμμετοχή στην έκθεση DOMOTEC

  Μάιος, 2018

  Metropolitan expo, Ελλάδα

  Η εταιρεία μας συμμετείχε στην έκθεση DOMOTEC στο Metropolitan EXPO, για την προβολή των νέων προϊόντων συνθετικού χλοοτάπητα, natural flooring, αθλητικά δάπεδα. Δε σταματάμε να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε στην αγορά νέες τεχνολογίες.

  Νέο έργο ιδιωτικής οικίας στην Ηγουμενίτσα

  Μάρτιος, 2018

  Hγουμενίτσα, Ελλάδα

  Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα SEDA 30mm. της εταιρείας RoyalGrass, σε ιδιωτική κατοικία στην Ηγουμενίτσα.

  Εκπαιδευτήρια Αναγέννηση

  Σεπτέμβριος 2017

  Αφίδνες, Αττική

  Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα SILK35 της εταιρείας RoyalGrass και πλακίδια ασφαλείας σε σχήμα puzzle για εύκολη και σωστή τοποθέτηση. Έχει γίνει συνδυασμός χρωμάτων πράσινο και κεραμιδί για ένα πολύ όμορφο και παιδικό αποτέλεσμα.

  Παιδικός σταθμός Δήμου Κηφισιάς

  Μάρτιος 2018

  Kηφισιά, Αττική

  Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα Evergreen στους τρεις πόντους ύψος, με πιστοποίηση ce και ISO. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό, όμοιο με φυσικό γκαζόν.

  Παιδικός σταθμός

  Νοέμβριος 2016

  Τρίπολη, Αττική

  Παιδικός σταθμός στο προαύλιο σχολείου στην Τρίπολη. Τοποθετήσαμε συνθετικό χλοοτάπητα ειδικό για παιδικούς σταθμούς στους 3,5 πόντους πάχους, πολύ μαλακό και ασφαλές σε πτώση, πλακίδια ασφαλείας 4εκ. κάτω από το σύνθετο για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια στο μέγιστο ύψος πτώσης στο 1,5μ.και τέλος το σύνθετο όργανο. Το σύνθετο αποτελείται από δύο πύργους, δύο τσουλήθρες, αναρριχητικό τοίχο με πατήματα και σκάλα για την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών.